Mutfakta Güzellik Var!

Mutfak'ta Güzellik var :)

Daha parlak, daha canlı, daha temiz, daha genç cilde sahip olmak için mutfağınızdaki güzellik iksirlerini keşfetmeye hazır mısınız? Hünerli minik ellerin önerdiği cilt bakım maskelerini uygulayın; güzelliğinize güzellik katın! :)


Cilt Canlandırıcı Maske

Mevsim nedeniyle kuruyup yorgun görünen cildinizi canlandırmak için sadece üç malzemeye ihtiyacınız var: yoğurt, bal ve limon suyu

2 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı limon suyunu cam bir kâsede karıştırın. Karışımı; dudak ve göz çevresi tüm yüzünüze ve boynunuza sürün. 20 dakika bekleyip, ılık suyla durulayın ve iyice kurulayın.


Cilt Sıkılaştırıcı Maske

Gerginliğini yitiren cildinizi sıkılaştırmak için ihtiyaç duyacağınız üç malzeme var: yumurta akı, bal ve un Yumurta akı; cilde gerginlik verip hücrelerin canlanmasını sağlar. Bal; hem anti bakteriyel özelliğe sahiptir hem de cildi besler. Un; tanecikli yapısıyla cilt yüzeyindeki ölü derilerin nazikçe temizlenmesine yardımcı olur.


3 yemek kaşığı bal, yarım yemek kaşığı buğday unu, 1 adet yumurta akını cam bir kâsede iyice karıştırın. Karışımı; dudak ve göz çevresi tüm yüzünüze ve boynunuza sürün. 20 dakika bekleyip, ılık suyla durulayın ve iyice kurulayın .


Siyah Nokta Temizleyici Maske

Cildin aşırı yağ salgılaması ve düzenli temizlenmemesi sonucunda siyah noktalar oluşur. Alın, çene, burun üzerindeki siyah noktalar; güzelliğimizi gölgeler… Doğal bakım maskesiyle; siyah noktalarınızla vedalaşabilirsiniz!


3 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı yulaf ununu cam bir kâsede iyice karıştırın. Karışımı; siyah nokta olan bölgelere masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip, ılık suyla durulayın ve iyice kurulayın.


Yorumlar

Popüler Yayınlar